Нов запис с глас, силно приличащ на премиера Бойко Борисов,

...
Нов запис с глас, силно приличащ на премиера Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Появи се нов запис с Борисов: От 4.5 млн. станаха 16 млн. лв., щот тре`а да му построим хотела в Гърция

Нов запис с глас, мощно наподобяващ на премиера Бойко Борисов, бе изпратен до медиите в сряда. По традиция – имейлът е неизвестен, а съгласно уеб страницата " Биволъ " е пратен от елементарен за локализиране български IP-адрес. Авторите му настояват, че министър председателят си приказва с ръководителя на Конституционния съд и някогашен основен прокурор Борис Велчев чийто глас обаче не се чува нито един път. Пред Mediapool Велчев призна, че е имал подобен диалог с премиера. Той не можа да си спомни по кое време тъкмо се провел, тъй като тематиката не е била запаметяваща се.

Вероятно записът е юридически от човек, който е бил в същото помещение с Борисов. Самият диалог наподобява безопасен и надали в него може да се открие нещо укоримо. Пускането му очевидно цели да държи напрегнат участниците в него. Освен министър- ръководителя, чийто скрито записани диалози и фотоси изтекоха през последните седмици, в тази ситуация предизвестие може да има и към Борис Велчев с оглед значими идни решения на Конституционен съд.

Mediapool · Бойко Борисов Борис Велчев

Имейлът до медиите е подписан с хаштаг #БъдетеНаивни, напомнящ на хаштаговете на хазартния необут Васил Божков - #БъдетеЗдрави и #БъдетеСмели.

Дадох му парите и му пратих инспекция
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР