Нов закон по нова евродиректива се подготвя във връзка с

...
Нов закон по нова евродиректива се подготвя във връзка с
Коментари Харесай

Нов закон иска да се премахнат оръжията от исторически възстановки


Нов закон по нова евродиректива се приготвя по отношение на потреблението на огнестрелно оръжие в исторически възстановки на героични събития от предишното.

Подобни начинания са освен поклонение към историята, атракция за публиката, само че и мощен коз в патриотичното образование на младите, написа "Монитор ". Също по този начин те са източник на доходи от културен туризъм.

Местните управи оказват помощ финансово за осъществяване на деянията, тъй като те са реклама за общините и събират доста туристи освен от България.

Юристът Огнян Маринов, ръководител на Национално сдружение "Традиция ", което се занимава с представянето на сходни исторически спектакли навън, изяснява, че евродирективата има единствено целесъобразен темперамент.

Не се ползва едно към едно в националното законодателство на която и да било страна, само че в случай че на тази база се одобри закон, може да постави завършек на историческите възстановки.

Ако законът се одобри ще се наложи опълченците и хайдутите да употребяват бутафорни оръжия от дърво и стиропор, както е в киното.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2018/06/23/vyzstanovki-li-otnemat-pushkite-na-opylchencite-haidutite.380194
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР