Нов ядрено-магнитен резонанс на ВМА ще бъде официално открит утре.

...
Нов ядрено-магнитен резонанс на ВМА ще бъде официално открит утре.
Коментари Харесай

Нов томограф започва работа във ВМА

Нов ядрено-магнитен резонанс на ВМА ще бъде публично открит на следващия ден. Той разполага със профилирана система за ранна диагностика на карцином на простата. Ракът на простатата е най-честото онкологично заболяване при мъжете.


Скенерът е от висок клас, допускащ осъществяването на профилирани проучвания на простата, които дават информация за нейната анатомична конструкция, както и за отклоненията от естествената ѝ функционалност.

Системата дава опция за повишение успеваемостта в диагностицирането на карцином на простата в ранните стадии на болестта при към момента дребни лезии, оповестяват от ВМА.

Томографът ще увеличи диагностичните благоприятни условия на Клиниката по образна диагностика на ВМА, осигурявайки приемането на висококачествени облици при проучвания на цялото тяло, профилирани проучвания на основен и гръбначен мозък, опорно-двигателния уред, коремни органи и други

Внедрените в него съвременни технологии ще разрешат понижаване на половина на времето за осъществяване на едно проучване, което ще разреши прекосяването на над 60 пациента на ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР