Нов видеоклип на българският алтернативен рапър Стругаре излезе днес, а

...
Нов видеоклип на българският алтернативен рапър Стругаре излезе днес, а
Коментари Харесай

Стругаре ще издаде дебютния си албум през следващата година

Нов видеоклип на българският различен рапър Стругаре излезе през днешния ден, а това е едвам дребна част от нещата около него напоследък. Всъщност множеството от тях предстоят. През 2020 година се чака той да издаде дебютен албум, като сега върви акция за неговото финансиране в платформата Indiegogo.

" Зяпам си страховете " е второто видео от поредицата " Както ме прахосваш, ще те убия ", която ще се състои от 4 клипа, режисирани от самия Стругаре. Оператор е Теодор Фичев, помощник и монтажист - Емил Граничаров. В клипа взе участие актрисата София Марковска, а като арт шеф се включва Момчил Тасев.



Зад псевдонима Стругаре стои Троян Иванов, който е прочут за българската различна сцена с провокативните си песни и клипове, и държи да резервира в загадка къде е границата сред действителния и обществения му облик. Представянето на албума ще бъде с огромен концерт през 2020 година " Концертът и албума са най-важното за плана Стругаре сега ", сподели пред " Дневник " самият рапър. Датата на шоуто ще стане известна в края на февруари, когато завършва и акцията в Indiegogo. Хората, които поддържат албума в акцията, ще получат пропуск за концерта, който ще е с 1000 места.

Новият клип е сниман за една нощ и Стругаре го дефинира като " доста сантиментален ". " Това е просто един прекрасен танц с разлъка най-после. Защото Стругаре има друга работа, само че това ще се види в идващите 2 клипа ", изясни той. Рапърът не желае да издава повече информация за това, което следва. " Важното е хората да видят, че този план прави нещо по-различно, по-смело ", добави той.

 Стругаре в кадър от видеоклипа.
© Николай Неделчев

Стругаре в кадър от видеоклипа.

Стругаре работи по албума от 4 години, тъй като съгласно него с нещата не би трябвало да се бърза, с цел да няма взаимни отстъпки. Албумът ще е концептуален и в него ще бъдат включени 10 песни, които по негови думи могат да бъдат наречени любовни, само че единствено в подтекста на плана " Стругаре ". " Самопродуцирам се, тъй като по този начин се прави по света с финансирането. Иначе просто е прекомерно комплицирано. Това са значително пари, които не може всеки да носи със себе си ", приключи рапърът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР