Нов вид опасно селфи - деца увиснаха от покрива на

...
Нов вид опасно селфи - деца увиснаха от покрива на
Коментари Харесай

Опасна мода: Деца увиснаха от покрива на 16-етажен блок, за да си направят клип

Нов тип рисково селфи - деца увиснаха от покрива на висок блок, с цел да си създадат рискови клипчета. Любителското видео, което се появи обществените мрежи, стигна и до полицията. По случая стартира следствие, оповестява.
 
Мястото е покривът на 16-етажна жилищна постройка в пловдивския квартал „ Кючук Париж “. Предизвикателството да се качат на блока приели пет момчета на възраст сред 12 и 14 години.
 
Вратата към покрива е заключена. За това децата се промушили през железни решетки, след което прескочили парапет и към този момент били на покрива. След това се качили върху комините, с цел да се снимат.
 
За още повече адреналин едно от момчетата даже увиснало от покрива на блока. После младежите започвнали да хвърлят разнообразни предмети от покрива.
 
Опасното развлечение траяло към 10 минути, само че единствено един мъж от блока ги забелязал и им направил забележка.
 
Момчетата от клипа не живеят в блока. Не е ясно по какъв начин са влезнали, защото входната врата се отваря с чип, а подстъпите към покрива са заключени.
 
Психологът Веселин Герев разяснява, че стряскащото в тази ситуация е възрастта на децата. Правели го, с цел да се потвърждават.
 
„ Т.е. за тези деца престижи са тези, които имат асоциално държание и тези, които вършат рискови луди неща. Дори в клипа едно от децата споделя вманиачен ли съм, вманиачен ли съм и  всички споделят, да доста си вманиачен, което провокира една по този начин бурна еуфория ”, сподели той.
 
Полицията към този момент е разпознала децата от клипа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР