Нов вид“ древни подобни на извънземни същества с крила или

...
Нов вид“ древни подобни на извънземни същества с крила или
Коментари Харесай

`Крилати` подобни на извънземни същества, които `ходеха по Земята преди 1000 години`, ще бъдат разкрити за тестване на живо

„ Нов тип “ антични сходни на извънземни същества с „ крила или перки “, които са се разхождали към Земята повече преди повече от 1000 години е намерено, съгласно двама документалисти.

Режисьорите на филми за лов на извънземни Серена Ди Си и Майкъл Мацола са подготвени да покажат редица невиждани до момента изображения на създанията, открити в отдалечена перуанска мина. Докато някои чиновници жигосаха откритието им като „ подправени “ извънземни, Серена и Майкъл твърдяха, че фотосите потвърждават, че са разкрили нова форма на живот.

Номинираният за „ Еми “ дует съобщи, че се е натъкнал на значимо изобретение за човечеството и ще показват откритията си в хотел Mondrian в Холивуд, Лос Анджелис, във вторник (12 март). Към тях ще се причислят учени, правосъдни специалисти и юристи, с цел да дадат „ тълкувания “ и да тестват съществата онлайн пред аудитория.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Идва единствено дни след основателите на документални филми настояват, че са разкрили „ извънземни мумии “ от 1000 година сл. н. е. и к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР