Нов удар на любовния фронт понесе Елен Колева. Според запознати

...
Нов удар на любовния фронт понесе Елен Колева. Според запознати
Коментари Харесай

Елен Колева с жестока обида от бившия

Нов удар на любовния фронт понесе Елен Колева. Според осведомени с персоналния живот на актрисата, не тя, а кипърското й гадже Андреас е поставил завършек на връзката им. Той я прокудил от вкъщи си в Кипър с думите: „ Ти си лека жена “, настояват близки на Елен. Не се знае каква е повода за съдбовния край, само че имайки поради палавия манталитет на Колева, не е изключена версията за невярност от нейна страна.

Крахът на връзката настава преди няколко седмици. Мачото даже не се появи на рождения ден на актрисата. Елен Колева отпразнува 35 години с гръмък ваучър в София. Празникът бе почетен от куп приятели на Елен, само че на него не се появи кипърецът Андреас. Това още повече ускори слуховете, че двамата към този момент не са дружно. Всички на купона питаха Елен къде е гаджето й, само че тя тактично сменяше тематиката. Плътно до Колева бе Мариус Куркински. Актьорът е супер непосредствен с Елен. Двамата не стопираха да се смеят и забавляват, написа „ България Днес “.

Мис България се бракува с някогашен на Елен Колева

Звездата от „ Шивачки “ и Андреас бяха дружно повече от две години, само че нещата в последно време зациклят. Елен, която живя при обичания си в Кипър, се изнесе от вкъщи му и се върна в България. Първоначално се счита, че актрисата се е върнала за подготовка на план, само че се оказа, че е в страната за непрекъснато. Според слуховете Елен била шута на обичания си, която желала бебе, само че той се дърпал. Е, очевидно истината е напълно друга.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР