Нов „Център за високи постижения“ в областта Amazon Web Services

...
Нов „Център за високи постижения“ в областта Amazon Web Services
Коментари Харесай

Нов „Център за високи постижения в областта AWS ще помага при управлението на облачни решения


 Нов „ Център за високи достижения “ в региона AWS ще оказва помощ за ръководство на облачните решения

Нов „ Център за високи достижения “ в региона Amazon Web Services („ Centre of Excellence “) ще оказва помощ за предвиждането, проектирането, доставянето, имплементирането и ръководството на облачни решения. Той ще бъде построен от софтуерния консултат в платформата AWS - HeleCloud и доставчикa на ИТ услуги Getronics.

Внедряването на облачни услуги се разраства бързо измежду бизнеса в Европа, само че съответните умения за осъществяване на плановете са незадоволителни. Благодарение на партньорството сред двете компании в региона на Публичните облачни услуги (Public Cloud services) клиентите на Getronics ще могат да се възползват от задълбочените знания, умения и опит на екипа на HeleCloud.

„ Ние сме повече от две страни в едно партньорство – дружно ще внедрим нововъведения и ще изградим благоприятни условия в платформата на AWS, от които клиентите на Getronics ще могат да се възползват в цялостна степен. За HeleCloud опцията да работим в екип с една от най-успешните и бързоразвиващи се ИТ компании е доста вълнуваща “, отбелязва Добромир Тодоров, основен изпълнителен шеф на HeleCloud.

Първоначалният фокус на партньорството ще бъде ориентиран към европейския пазар и по-конкретно към сферите, в които Getronics има доста въздействие като търговия на дребно, туризъм и превоз, финансови услуги и опазване на здравето. HeleCloud и Getronics ще работят дружно по основаването на отвесни решения за съответните пазарни сегменти и по разширението на съществуващото портфолио посредством включването на AWS услуги. Кампанията ще се концентрира върху голям брой хоризонтални и отвесни оферти като софтуерно консултиране, услуги по ръководство и софтуерни образования.

„ Съществува забележителен интерес от страна на клиентите към обществените облачни услуги на платформата AWS. Добавяйки опциите на AWS в портфолиото ни, ние прибавяме избор за нашите клиенти, което е и най-правилният отговор на интереса им и актуалната наклонност към потребление на обществения облак “, разяснява Марк Куук, заместник-председател на Getronics групата.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР