Нов център за финансови услуги откри във Варна компанията Coca-Cola

...
Нов център за финансови услуги откри във Варна компанията Coca-Cola
Коментари Харесай

Официално откриха новия финансов офис на Coca-Cola във Варна

Нов център за финансови услуги откри във Варна компанията Coca-Cola European Partners (CCEP), като откритите работни места са над 90. Лентата на офиса прерязаха през вчерашния ден кметът на Варна Иван Портних, основният изпълнителен шеф на Coca-Cola European Partners Деймиън Гамел, основният финансов шеф Ник Джангиани и вицепрезидентът на „ Споделени финансови услуги “ Тамзин Хобороу.

“Изключително сме щастливи да открием нашия втори офис в България, намиращ се в красивия град Варна. Вярваме че морската столица ще ни даде великолепен набор от млади експерти с положителни езикови знания и умения в областта на финансите. Бяхме впечатлени от ентусиазма и качествата, които претендентите демонстрираха по време на извършените изявленията ”, показа Тамзин Хобороу, вицепрезидент на „ Споделени финансови услуги “. Ник Джангиани, финансов шеф, добави „ Това е трогателен миг за целия български екип и ние сме щастливи да приветстваме нашите нови сътрудници от Варна в фамилията на Coca-Cola. “

„ Благодаря ви, че оценихте капацитета на Варна и нейния най-съществен капитал – младите и образовани хора, които са бъдещето и залога за развиване на града ни “, сподели кметът Иван Портних.

До този миг в България има 6 самостоятелни Coca-Cola сдружения: Coca-Cola European Partners Services Bulgaria, които дават споделени услуги за групата на CCEP; Coca-Cola Bulgaria – локалното посланичество на The Coca-Cola Company (TCCC); Coca-Cola Hellenic Bottling Company (CCHBC) – бутилиращата компания за България; Coca-Cola Hellenic Business Services Organization, които дават споделени услуги за групата на CCHBC и Coca-Cola Hellenic Group IT Services.

Coca-Cola и нейните бутилиращи сътрудници, CCHBC и CCEP съставляват 40% от работните места в промишлеността с безалкохолни питиета в България. Чрез наличието на CCEP в град Варна Системата на Coca-Cola в допълнение ще разшири своите действия.

В момента цялостният принос на Системата на Coca-Cola в България съставлява 0.6% от брутния вътрешен артикул на страната. Системата поддържа общо 19,800 работни места или 0.7% от трудовия пазар в страната (без да се брои новооткритият офис във Варна). Всеки 1 изхарчен лев за напитка от портфолиото на Coca-Cola донася доход от 0.64 лева Системата на Coca-Cola в България е платила директни и косвени налози на стойност от 236 милиона лв. за 2017-а година. Тази сума се равнява на 2% от данъчните доходи на България и също по този начин – на годишните разноски по образованието на 87 700 възпитаници.

Coca-Cola European Partners PLC е водеща компания в Западна Европа, която продава, създава и дистрибутира огромен подбор от безалкохолни, подготвени за изразходване питиета, и е най-голямата по годишни доходи в света независима компания, която бутилира артикули на Coca-Cola. Coca-Cola European Partners има повече от 300 милиона консуматори в Западна Европа, в това число Андора, Белгия, континентална Франция, Германия, Англия, Исландия, Люксембург, Монако, Холандия, Норвегия, Португалия, Испания и Швеция. Компанията е вписана във фондовите тържища в Амстердам, Ню Йорк, Лондон и Испания, и се търгува под името CCEP.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР