Нов трус в Локо - и шефът на ДЮШ хвърли

...
Нов трус в Локо - и шефът на ДЮШ хвърли
Коментари Харесай

Маслара: Няма драма, школата работи добре

Нов трус в Локо - и шефът на ДЮШ хвърли оставка

Вече някогашният шеф на школата на Локомотив Иван Маринов одобри умерено раздялата. " Оставка съм подал още преди три месеца. Просто в този момент пристигна времето на раздялата. Не очаквайте от мен да приказвам неприятно за обичания ми тим. Драма няма. Просто си потеглям ", съобщи Маслара.

" Не споделям мнението, че школата на Локомотив е в колапс и надали не се разпада. Имаше много офанзиви и към мен, и към сътрудниците, само че аз съм на мнение, че тя работи. Две наши момчета са в тимове от Серия А, а едно е в Англия. Ако не сме работили добре, по какъв начин ще ги вземат? В ЦСКА и Левски също взеха наши играчи.

В момента треньорът на представителния тим постанова един младеж, а още двама бяха на лагера в Турция. Това приказва, че тук се е работело добре и са се създавали играчи. Резултатите на обособените гарнитури може да не са били положителни, само че за мен първостепенната задача е била школата да основава футболисти. Когато се осъществя плана с базата, резултатите ще бъдат по-добри. Не съм бил непогрешим по време на работата си, само че съм давал 100 % от себе си. Пожелавам всичко най-хубаво на обичания ми тим ", съобщи пред " Марица " Маслара.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР