Нов трейлър, създаден от фен на сериала Приятели, хвърли в

...
Нов трейлър, създаден от фен на сериала Приятели, хвърли в
Коментари Харесай

Фалшив трейлър хвърли в еуфория феновете на сериала Приятели

Нов филмов откъс, основан от почитател на сериала Приятели, хвърли в еуфория феновете му по света, откакто се появи в интернет.

Триминутният клип, озаглавен The One With The Reunion и публикуван в YouTube предходната седмица, към този момент има над два милиона гледания, видя profit.bg.

Той демонстрира, че бандата на Дженифър Анистън, Мат Льоблан, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу и Матю Пери - в този момент на междинна възраст, е толкоз занимателна, колкото постоянно е била.

Трейлърът обаче бързо е разконспириран от най-върлите почитатели на сериала, които виждат, че той е формиран от фотоси на актьорите, само че от други планове, в които те вземат участие след снимането на последния епизод на Приятели.

Много от сцените са от ситкома Агнешко, с присъединяване на Къртни Кокс, която - в ролята си на продуцент, кани част от сътрудниците си от сериала да се явят като посетители. 

Създателят на филмовия откъс - Smasher, отбелязва в описанието, че това е " идея за филмов откъс ".

Ще има ли в действителност ново издание на сериала?

За страдание на почитателите, разнообразни членове на актьорския състав неведнъж са отхвърляли очакванията за нови серии или игрален филм, показва indy100.com.

В изявление, обещано през 2017 година, Дженифър Анистън съобщи, че актуалната технология съществено би се намесила в възможни нови епизоди на Приятели. 

" Ако сериалът беше основан през днешния ден, щяхме да имаме кафене, цялостно с хора, които просто се взират в iPhone. Няма да има действителни епизоди или диалози. Ако пък има такива, то те биха се основавали на най-новата драма във Фейсбук или Tinder. "

Дали Рейчъл ще разгласява най-новата си прическа в Instagram?

И ще флиртува ли Джоуи Трибияни в Tinder?

 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР