Нов треньор, ново начало и нови надежди! Това е ситуацията

...
Нов треньор, ново начало и нови надежди! Това е ситуацията
Коментари Харесай

Ново начало и надежди за първа победа

Нов треньор, ново начало и нови очаквания! Това е обстановката в българския народен тим по футбол. Днес следва " лъвовете " да се изправят против Чехия като посетител. Срещата е от третия кръг на квалификациите за европейското състезание през 2020 година

Тя ще е дебют за новия народен селекционер - Красимир Балъков. Бившият треньор на " Етър " Велико Търново пое тима в края на май, откакто Българският футболен съюз и Петър Хубчев прекратиха връзките си.

Снимка: Lap.bg

За първи път Балъков застава отпред на народен отбор. Още с изпращането на първите си повиквателни, той съобщи, че ще прави промени в отбора. В състава са трима играчи на някогашния му клуб " Етър ", както и двама от отстранените футболисти от " Черно море " поради подозрения в уговаряне на мачове.
Балъков: Една седмица е малко и доста, уповавам се всичко да мине по проект (ВИДЕО) "Може да се каже, че чешкият тим е любимец "
" Разбира се, че ще има изненади. Искаме нещо ново да покажем. Това, че не се познаваме добре или те не ни познават, не значи, че ще спечелим. Очаквам доста тежък и за двата тима мач. Надявам се, въпреки всичко, ние да имаме повече шанс ", сподели Балъков на последната конференция преди мача.

Домакините ще излязат в мача без своя капитан Иржи Павленка, който е контузен.

И двата отбора сигурно ще търсят успеха!

Снимка: Lap.bg

" Лъвовете " записаха две равенства 1:1 до тук - против Черна гора като хазаин и против Косово като посетител. Това им отрежда второ място в класирането. Чехия игра единствено против водача Англия и загуби с 0:5 на " Уембли ".

Мачът ще е шести сред двата противника. Статистиката сочи, че националите не са побеждавали чехите в никакъв случай - 1 тъждество, 4 загуби и голова разлика 1:11.

Как ще дебютира Красимир Балъков отпред на националния отбор? Това ще стане ясно довечера в 21:45 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР