Нов транспортен скандал забърка първата дама“ Десислава Радева. Колата, с

...
Нов транспортен скандал забърка първата дама“ Десислава Радева. Колата, с
Коментари Харесай

Колата на президентшата пак в нарушение – карала в насрещното

Нов транспортен скандал забърка „ първата дама “ Десислава Радева. Колата, с която се е возила дамата на президента, е била засечена да кара в насрещното. Шофьорът на НСО е санкциониран, твърди видео във Facebook.

Свидетел на парадокса става потребителят Богдан Асенов.

„ Полицай се кара на НСО и охранителка, които пазят президентшата Радева. Защото колата на НСО влезе в насрещното. Ето служител на реда написа санкция на НСО. За първи път го виждам. Ред и дисциплинираност. Охранителката е буйна. Всеки звъни на някой, виж. Тази жена звъни на някой. Полицаят и той по станцията. Шофьорът се овърта. То е младо момченце май “, чува се коментарът на създателя на видеото на фона на махленски звук и виковете на незнайната жена, облечена в черно.



Развръзката е, че идва още една патрулка с трима служители на реда и се изясняват половин час, прецизира Богдан Асенов.

Няма позиция на президентството по проблема.

Това би била втора сходна издънка на Радева. В началото на годината беше затрупан случай на гонка с полицията след каране с превишена скорост.

Колата на „ първата “ карала с „ мръсна газ “ из улиците на кв. „ Бояна “ и не се подчинила на знак на служители на реда „ Мерцедесът “ да спре. После всичко беше отречено и потулено.

Семейството към този момент има история с неспазването на разпоредбите за придвижване. Освен брачната половинка, бащата на Румен Радев също имаше противен случай. Радев-старши блъсна неработоспособен, а след това вместо опрощение (с което въпросът елементарно можеше да бъде приключен), последва скатаване, прикриване и напън против очевидци.

Не е ясно и накъде в пътувала Радева, с цел да бърза дотам.

„ Ей този служител на реда,чест му върша нещата не са изгубени “, гласи коментар под видеото.

„ Този от на следващия ден е с палка и свирка на някоя кръстовище “, вещае различен.

„ Браво на служителя на реда! Тия са карали в насрещното, тъй като Радева е бързала да разбърка боба на котлона “, дава пояснение трети. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР