Нов телевизионен риалити формат ще предложи на зрителите си Нова

...
Нов телевизионен риалити формат ще предложи на зрителите си Нова
Коментари Харесай

Известни личности и роми ще живеят заедно на екран

Нов ефирен риалити формат ще предложи на феновете си Нова ТВ.. „ Шатра ” е името на най-новия риалити формат, който ще започва напълно скоро, а неповторимото в него е, че ще събере под един покрив известни български персони с четири огромни ромски семейства.

В рамките на няколко дни български звезди ще би трябвало да живеят в ромската общественост, като се преценяват с разпоредбите, обичаите и реда в фамилията. Първите, които ще влязат в „ Шатра “, са попмузикантът и актьор Любо от „ Те “, режисьорът, сценарист и артист Андрей Слабаков и съводещата в „ На кафе “ Диляна Маринова-Джуджи.

Риалити форматът ще сервира доста необикновени и комични обстановки, музика, танци, напрежение, трагични моменти...Не на последно място, ще разкрие могат ли известните персони да живеят с ромските си домакини под един покрив и на какво могат да се научат един различен.

За първи път „ Шатра ” се излъчва в Румъния, където реализира извънреден триумф, а по-късно в Сърбия.

Какво ще се случи, когато четири ромски семейства посрещнат българските звезди, какво ще вземат един от различен – чаша сол или чаша захар, следва да разберем скоро с „ Шатра ” по Нова ТВ. 

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР