Нов светски скандал е напът да разтърси родния шоубизнес, а

...
Нов светски скандал е напът да разтърси родния шоубизнес, а
Коментари Харесай

Дара се подигра на Галена

Нов всемирски скандал е напът да раздруса родния шоубизнес, а основни настоящи лица са фолпевицата Галена и тийнсензацията Дара. Ръкавицата бе хвърлена от Дара, която при гостуването си в шоуто "Като две капки вода " се изрече много бързо и импровизирано за своята колежка от фолка. "Бутонът на шанса " отреди на Поли Генова да имитира Дара и тя наблюдава имитацията на колежката си от първия ред в залата.

Генова изрично не се оправи с пеенето, нито пък на външен тип я бяха докарали до оригинала. Самата Дара бе обрана в думите си, с цел да не обиди колежката си и несполучливия й опит да влезе в нейните обувки. 'Приличаш малко на мен, само че ми напомняш доста на Галена, но остарялата Галена, от едно време ", изригна с коментар Дара.

Зрители на шоуто откриха думите й за насмешка с фолкпевицата, намеквайки пластичните интервенции, на които се е подложила през годините, с цел да наподобява към днешна дата по този начин. Фенове на Дара пък скочиха остро против Поли и дефинираха имитацията й като сериозна подигравка с колежката си. Дори поучават Дара да не приказва повече с Генова, защото се е пробвала по всевъзможен метод да я злепостави пред феновете на най-гледаното шоу у нас.

източник:Блиц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР