Нов случай на детска агресия. Прокуратурата разследва нападение от страна

...
Нов случай на детска агресия. Прокуратурата разследва нападение от страна
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва нападение от страна на 15-годишен тийнейджър над млад мъж в центъра на Сандански

Нов случай на детска експанзия. Прокуратурата проверява нахлуване от страна на 15-годишен младеж над млад мъж в центъра на Сандански. След поредност удари от страна на малолетния, младежът е с леки пострадвания.

Брутална сцена, при която младеж рита мъж във очевидно нетрезво положение, се е разиграла на 2 август вечерта. Нападението е осъществено на централния площад в Сандански.

" 15-годишен юноша с италианско име, само че с българско поданство и без италиански генезис, по никакъв метод непровокиран от потърпевшия, който му се е видял беззащитен, защото очевидно е бил в пияно положение, споделя на един негов другар „ желая да снимаш по какъв начин ще го пребия тоя ". След което се ускорява от разстояние от към 5 - 6 метра, скача във въздуха и от въздуха удря с крайник главата на потърпевшия, който пада на земята, само че това не стопира причинителя. Нанася му още два удара с крайници и един с ръка, само че в този миг се намесват хора, които са били на близо, разтървават го ", сподели за Българска национална телевизия Борислав Ковачки, областен прокурор на Благоевград.

Минути след нападението на място дошъл и полицейски патрул.

" Въпреки че на място са явява и полицейски патрул, причинителя още един път удря потърпевшия. Пак е разтърван от близки хора. Каква е повода за тази експанзия, това може би отговор ще даде психична експертиза ", добави прокурор Ковачки.

Младежът не е арестуван, а с него работят от детска педагогическа стая.

Това не е първото нарушение на 15-годишния младеж. Преди към година той е нападнал и малолетен, като и тогава с нападателния младеж са работили от детска педагогическа стая.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР