Нов случай на детска агресия. Прокуратурата разследва нападение от страна

...
Нов случай на детска агресия. Прокуратурата разследва нападение от страна
Коментари Харесай

Брутално зверство! Мургавата нинджа Лорко отвинти главата на мъж в Сандански

Нов случай на детска експанзия. Прокуратурата проверява нахлуване от страна на 15-годишен младеж над млад мъж в центъра на Сандански. След поредност удари от страна на малолетния, младежът е с леки пострадвания.

Брутална сцена, при която младеж рита мъж във очевидно нетрезво положение, се е разиграла на 2 август вечерта. Нападението е осъществено на централния площад в Сандански.

„15-годишен юноша с италианско име, само че с българско поданство и без италиански генезис, по никакъв метод непровокиран от потърпевшия, който му се е видял беззащитен, защото очевидно е бил в пияно положение, споделя на един негов другар „ желая да снимаш по какъв начин ще го пребия тоя “. След което се ускорява от разстояние от към 5-6 метра, скача във въздуха и от въздуха удря с крайник главата на потърпевшия, който пада на земята, само че това не стопира причинителя. Нанася му още два удара с крайници и един с ръка, само че в този миг се намесват хора, които са били на близо, разтървават го “, сподели за Българска национална телевизия Борислав Ковачки, областен прокурор на Благоевград.

Чува се по какъв начин друго момче от компанията се обръща към агресора с думите “Ей Лорко, сопри се бе ” и по-късно Лорко бива пернат обратно от жертвата си.

По информация на struma.bg, Лорко е прочут в града и на полицията с други сходни изяви. Многократно е викан и в детска педагогическа стая.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР