Нов случай на агресия на пътя - този път във

...
Нов случай на агресия на пътя - този път във
Коментари Харесай

Полицията във Варна издирва побойниците на пътя във Варна, мястото било "арена" на битки за шофьори

Нов случай на експанзия на пътя - този път във Варна. Шофьори си размениха юмруци и ритници на многолюден бул. измежду бял ден. Свидетел на багра е снимал видео от случилото се, оповестява Нова телевизия. Полицията във Варна открива кои са участниците в спора.
Булевард „ Генерал Колев” във Варна е едно от най-натоварените трасета в града. Изпратените фрагменти са от 8 май, когато двама водачи показват замяна на рискови маневри, застрашавайки личния си живот, живота на десетки хора в останалите коли, а и на пешеходците по тротоарите.
Шофьорите употребяват дългия червен светофар като опция за разпра, а спорът на пътя се трансформира в юмручен пердах. Скандалът се развихря на метри от магазина на Блага, която споделя, че булевардът постоянно става сцена на нарушавания и на шофьорски разпри.
„ Просто все едно, че сме на рали тук! Хората са нервни, нападателни. Тука светофарът е доста чудноват. Той ги държи 60 или 80 секунди на едно място. След това до момента в който се изтеглят почват да нервничат, доста постоянно се чукват по този начин да се каже. Ако човек е душевен по-лабилен какъв брой му би трябвало да откачи?”, споделя Блага Кирилова.
За пътуващите по булеварда боят не е изненада, само че не е и решение. Кадрите обаче потвърждават противоположното. Полицията към този момент е почнала инспекция, открива притежателите на двете коли по регистрационните номера и дали те са биещите се на пътя мъже.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР