Нов скандал в парламента. Депутатът от Има такъв народ Тошко

...
Нов скандал в парламента. Депутатът от Има такъв народ Тошко
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Тошко Йорданов нарече Настимир Ананиев „врачок“, наказаха го 

Нов скандал в Народното събрание. Депутатът от " ИТН " Тошко Йорданов получи наказване, откакто обиди сътрудника си Настамири Ананиев от " Продължаваме промяната ". 

От трибуната на Народното събрание Йорданов се обърна към ръководителя на Народно събрание Никола Минчев : " Допускате необичайно водене на това съвещание. Оставихте политическия бродяга Настимир Ананиев , който сега е във вашата партия, да приказва за неща, които ще станат в бъдещето, което няма връзка със съвещанието ". 

И продължи: " Или е копринен, или е нефелен , или е с всичкия си. Та в случай че приемем, че той знае какво става в бъдещето и вие допускате да е в това съвещание, апелирам ви да му позволите да каже числата от тотото , вероятно дали ще вали , какъв брой ще пристигна външният дълг . Просто индивидът знае бъдещето. Позволете на този врачок да каже и други значими неща ", съобщи още Йорданов. 

За репликата " врачок " му бе наложено наказване „ забележка “.  

По-рано от парламентарната естрада Настамир Ананиев съобщи, че Има Такъв Народ се разпада и няма да влезе в идващ парламент
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР