Нов скандал с чужди туристи по българското Черноморие. Собственик на

...
Нов скандал с чужди туристи по българското Черноморие. Собственик на
Коментари Харесай

Нов скандал с чужди туристи по българското Черноморие

Нов скандал с непознати туристи по българското Черноморие. Собственик на заведение в остарелия Несебър наруга жена и я изгони от заведението си. Причината е, че отказала да заплати за използването на тоалетната. Случката била снимана, а фрагментите - публикувани в обществените мрежи.

Кадрите са снимани в едно от реномираните заведения в Стария Несебър . Туристите не платили такса за тоалетната, описа пред Юливие, която се грижи за чистотата на санитарните възли.

„ Дойдоха и им споделих, че се мотаят в ресторанта. Не бяха седнали, нито поръчали. Уведомих, че в случай че седнат като клиенти и си поръчат, тогава тоалетната ще бъде безвъзмездна. Едната туристка ме изблъска. Влязоха в тоалетната и ми се изсмяха ”, описа Юлвие Юмерова.

Сменили няколко пъти масите, на които сядали, само че по този начин и не поръчали нищо. „ Затвориха менютата и потеглиха. Аз ги стопирах и им споделих, че ми дължат 2 лева за тоалетна, тъй като не бяха клиенти на заведението. Пак бях изблъскана и ми отхвърлиха да платят ”, добави Юмерова.

Тогава се намесил наемателят на заведението. „ Тази жена е бутана всяко лято, блъскана е като говедо. Човек какви нерви би трябвало да има? Ако това е равнището на туризма, моите почетения, благодаря за такива туристи ”, разяснява наемателят на заведението Борислав Борисов. На въпрос дали регистрира като неточност това, че е напсувал туристките Борислав дава отговор по този начин: „ Не го регистрирам, а тяхна грешка е, че се подиграват с нас и това е от години. “-->

От Комисията за отбрана на потребителите обясниха, че нямат получен сигнал и не могат да вземат страна в спора.

Това е следващият случай с непознати туристи, който става обществен посредством обществените мрежи. В началото на сезона арестуваха шеф на хотел в „ Слънчев бряг ” поради експанзия към израелски туристи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР