Нов скандал, поставящ под въпрос морала в образователната ни система

...
Нов скандал, поставящ под въпрос морала в образователната ни система
Коментари Харесай

След скандала с пениса за ЧРД: Директорка на градина с предизвикателна снимка върху маса!

Нов скандал, поставящ под въпрос морала в просветителната ни система е напът да разбуни духовете. Само няколко дни след излагацията с изкуствения пенис, забучен в тортата на директорката на главното учебно заведение в несебърското село Оризаре Красимира Стоянова, за която Burgas24.bg пръв заяви, друга нейна колежка си навлече гнева на родителите.

В публицистичната ни поща получихме фотография, съпроводена от следния текст:

" От няколко дни публикацията за директорката на учебно заведение в с. Оризаре, община Несебър беше много коментирана и взех решение да ви уведомя, че май се оказва постоянна процедура шефове на образователни заведения да демонстрират какво ли не във Facebook. Снимката, която ще видите, е качена персонално от шеф на детска градина в с.Кошарица, община Несебър, за което бях алармирала и в РУО-Бургас. На къде върви образованието? Какви са тези " шефове "? Същата " директорка " си разрешава да върви на работа в детската градина полугола, което прави усещане даже и на децата, а за личния състав - не знам, нямам думи и не мога да си показва тези хора, по какъв начин са се чувствали през целия ден на работа към една полугола жена  - шеф и шеф ".

Писмото е подписано от родител. Припомняме, че след абсурда с тортата, госпожа Стоянова бе принудена да подаде оставка, а началникът на РУО-Бургас Виолета Илиева съобщи, че по този начин или другояче е щяла да я уволни. Интересно какви дейности ще предприеме в този случай, откакто въпросният родител твърди, че сигналът е подаден и в РУО-Бургас. Продължаваме да следим случая.

Burgas24.bg не съди никого и осъзнава правото на всеки човек на персонален живот. Но е извънредно време хората, заемащи сходни постове, да осъзнаят, че излагайки персоналния си живот на показ, стават уязвими и сами срутват престижа си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР