Нов скандал може да донесе много сериозни репутационни щети на

...
Нов скандал може да донесе много сериозни репутационни щети на
Коментари Харесай

Хотелиер на Слънчев бряг се опита да рита туристка от Израел

Нов скандал може да донесе доста съществени репутационни вреди на българският туризъм. В Израел медиите и цялото общество са скандализирани от видео, на което хотелиер от 4-звездния хотел Best Western Plus Premium Inn в родния курорт, прочут като Слънчака, протяга ръка да ритне туристка от Обетованата зема. Случката се развива пред две дребни деца.
 Рекламното видео на Слънчака удари 700 000 гледания за 4 дни
Израелските медии са безапелационни, че дамите са били излъгани, обиждани и че по отношение на тях е упражнено принуждение в другояче висококатегорийния ни хотел.

Двете дами с две деца от Тел Авив си резервирали и платили първокласен апартамент във въпросния хотел на Слънчев бряг. Когато идват на място обаче се оказва, че в него са настанени други туристи.

Според медиите от Израел представител на хотела, който в част от информациите е посочен и като притежател, им предложил да ги настани в по-малка стая в различен хотел, тъй като в неговия нямало места.

След като дамите отказали се стигнало до комичен опит на родния туристически предприемач да ритне една от дамите.

OFFNews потърси коментар от Best Western Plus Premium Inn, само че от хотела бяха безапелационни, че единствено притежателят можело да дава информация, а него го нямало и не се знаело по кое време ще се върне.

От Министерството на туризма обясиха пред медията ни, че казусът се проверявал и че по-късно щели да излязат със мнение по глозния случай.

Ето и " рекламен " репортаж за родния туризъм:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР