Нов скандал избухна в община Козлодуй, научи агенция BulNews. Това

...
Нов скандал избухна в община Козлодуй, научи агенция BulNews. Това
Коментари Харесай

Нов скандал в Козлодуй! Кметът Маринела Николова прекрати договора за изпълнение на реконструкцията на Стария пазар /снимки/

Нов скандал избухна в община Козлодуй, научи организация BulNews. Това е следващата неприятна вест към напористата кметица на крайдунавския град Маринела Николова. Само през последния месец гръмнаха няколко тежки разкрития за нейните дейности като админ.
Първо стана ясно, че си е разрешила да похарчи по непрогледен метод 20 000 евро, с цел да й пее на ушенце сръбската турбо фолк звезда Драгана Миркович. След това гръмна разкритието на BulNews, че 19-годишната й щерка е получила като подарък джип за 50 000 лева, а единствено преди дни бе подаден сигнал в прокуратурата против нея за подозрения за позволено нарушаване при регистрацията в КАТ на новата фамилна облага. Онзи ден пък незнайно лице възпламени персоналния автомобил на кметичката и тя незабавно комфортно разгласи, че това е поради работата й. Днес пред една от националните малките екрани тя гордо се похвали, че по нейния случай работят даже и в дирекцията на полицията във Враца и началниците в София. Чудно по какъв начин пропусна да разгласи, че по този най-обикновен палеж не се трудят и ФБР и МИ6?!
Поредният скандал още веднъж е с настоящо лице Маринела Николова. Днес стана ясно, че тя е прекратила контракта с „ Чанев Инженеринг” ООД за реорганизация на Стария пазар заради индикации за нарушавания при осъществяването на същия.
От администрацията настояват, че екип от движимости лица изготвя техническа експертиза за определяне на изпълнените на обекта строително-монтажни работи, засвидетелствуване на качеството на вложените материали и констатиране на основни отклонения от утвърждения работен план. След привършване на техническата оценка, касаеща действително изпълнените от компанията и признати от възложителя действия, общинска администрация ще организира повторна процедура за избор на реализатор, с оглед привършване на ремонтните действия, заложени в плана. До момента на превъзлагане работата на обекта ще бъдат прекратена.
На процедура Маринела Николова признава, че нейният екип е позволил непрофесионализъм при избора на посочената компания за реализатор на реконструкцията и в този момент тази тяхна неточност се отстранява.
Някак натрапчиво в обществото остава чувството, че има връзка сред палежа на персоналното й „ Ауди “ и прекратяването на цитирания контракт. Дали това е по този начин, ще би трябвало да открият способените органи…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР