Нов скандал избухна с президентската съпруга Десислава Радева. Видеоклип от

...
Нов скандал избухна с президентската съпруга Десислава Радева. Видеоклип от
Коментари Харесай

Нищо общо с НСО... или как няколко рокли за хиляди левове могат да доведат до катастрофа

Нов скандал избухна с президентската брачна половинка Десислава Радева.

Видеоклип от скандал сред чиновници на НСО и полицията разкри, че автомобил, в който е пътувала Радева, е направил следващо нарушаване на пътя.

Поредно, тъй като през февруари полицейски патрул преследваше колата, в която първата дама пътува към "Бояна ", откакто специфичният автомобил отхвърли да спре. Оправданието на управляващите беше липса на съгласуваност сред Министерство на вътрешните работи и НСО.

Едва ли сходен случай би изненадал и фрустрирал множеството от читателите. Някак свикнахме на наглостта на пътя. Независимо дали в нея има намесени политици, родственици на политици, органи на реда или просто мощните на деня. А и откакто първата обстановка с Радева не лепна леке на репутацията ѝ (а и на НСО), за какво да не се случи и втора, трета, пета...

Властта, уви, постоянно се взима освен за облагодетелстване с пари. Прави се за авторитет, за проява, разяснява topnovini.

Едва ли Радева е имала толкоз незабавна работа в бутика, който постоянно посещава. Както и надали е било належащо автомобилът на НСО да не стопира при първият скандал преди месеци.

И в случай че обстановката не беше снимана - надали щеше да е проблем. Но, въпреки и незаснета, тя още веднъж би била дразнеща.

Сега Десислава Радева се оправдава, че не тя е карала колата със чудноват пост, в който споделя:

В началото на мандата на моя брачен партньор писах, че се съгласих с наличието на чиновници на НСО към мен, тъй като ме убедиха, че е нужда, не разкош. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е по този начин.

Значи, нарушаването на закона е нужда. Ето това към този момент е висша форма на безочливост. Измиването на ръцете с НСО щеше да има мотив, в случай че някаква неотложност и необходимост е наложила нарушаванията. Но визитата на бутик не приказва за нещо такова. Апропо, приказва се, че роклите в магазина, който Радева посещава постоянно, костват десетки хиляди левове. Как президентската брачна половинка поддържа подобен стандарт, когато Румен Радев взима към 10 000 лева На какъв брой рокли се равняват те? Или тези разноски също са незабавни и неотложни и са оправдани.

Идват коледни балове и начинания - да чакаме ли още нарушавания или затваряне на улици, когато президентшата отиде да си купува скъпа рокля или да си прави прическа?

Не ми се мисли какво би било, в случай че в действителност карах личния си автомобил... Щом с кола на НСО попадам неоснователно към този момент два пъти в хрониките като злия воин...

Но ето тук, Радева, с изключение на плашеща, е безусловно права. НСО нямат нищо общо. И това не е добре за дамата на президента, за президента, а и за цялата институция.

Просто за следващ път в последните дни родната политика сподели властта на матриархата. И това е картина, която не е приятна за гледане
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР