Нов скандал избухна около името на Кристиано Роналдо, който е

...
Нов скандал избухна около името на Кристиано Роналдо, който е
Коментари Харесай

Нов скандал около Роналдо със секс поза СНИМКИ

Нов скандал избухна към името на Кристиано Роналдо, който е упрекнат от американката Катрин Майорга в обезчестяване през 2009 година в Лас Вегас.

Кафене в Уорчестър реши да си направи реклама със абсурда към португалеца и изненада своите клиенти с бисквити, отдадени на " изнасилването " на Роналдо.

Собственикът на кафе " Нашия усет на Португалия " Жозе Гонсалвеш пусна в продажба бисквити, които са във формата на двойка, правеща секс. Самите сладки са наречени " Бисквити Роналдо " и са отдадени на историята по какъв начин Роналдо изнасилил американката в позата, изобразена на самите бисквити.

" Не можах да допускам на това, което виждам. Това е извънредно гнусно. Няма никакво опрощение за сходно деяние, написа Блиц. Това е разочароващо и вбесяващо - не мога да схвана по какъв начин някой си е помислил, че това е добра концепция ", сподели координадорката на Thе Glade - организация, която се занимава с битка против половото принуждение.

Впоследствие притежателят разгласява публично опрощение за дейностите си и спря продажбата на въпросните бисквити след хиляди мнения за безумието.





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР