Нов син“ празник очакват феновете на Левски“. От клуба разкриха,

...
Нов син“ празник очакват феновете на Левски“. От клуба разкриха,
Коментари Харесай

Изненада: „Левски“ обяви голям мач в памет на Гунди

Нов „ наследник “ празник чакат почитателите на „ Левски “. От клуба разкриха, че се работи интензивно по организирането на мач, с който да се уважи уместно 75-годишнината от рождението на именития нападател Георги Аспарухов-Гунди. Той ще се състои на 19 август от 19.45 часа на националния стадион „ Васил Левски “.
„ Българската аудитория ще има неповторимата опция да посрещне един от най-големите футболни клубове в света за първи път на наш терен за другарски дуел против състава на „ Левски “ – се споделя в част от известието на отбора, поместено на клубния уебсайт. – Името на мистериозния противник на „ сините “ ще бъде разкрито публично на 4 май в София, по време на мача „ Левски “ – „ Ботев “ (Пловдив) на стадион „ Георги Аспарухов “, рождената дата на идола на „ синята “ агитка. “
Иначе през последните 4 години „ Левски “ провежда три сходни събития. На 24 май 2014 година „ сините “ отпразнуваха по впечатляващ метод 100-годишнината на клуба с показателен мач против „ Лацио “.
Няколко месеца по-късно, през февруари 2015 година, зала „ Арена Армеец “ бе хазаин на събитието „ Никога не ще останеш самичък “, с което бяха генерирани пари за баскетболния клуб.
През октомври същата година на националния стадион „ Васил Левски “ се игра и юбилеен мач с щведския „ Юргорден “ във връзка 50 години от първото присъединяване на отбора в Европа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР