Нов сигнал за строеж по Южното Черноморие. Бетон ще се

...
Нов сигнал за строеж по Южното Черноморие. Бетон ще се
Коментари Харесай

Строителни дейности на метри от морето край Синеморец

Нов сигнал за градеж по Южното Черноморие. Бетон ще се излива на метри от морето край Синеморец. Строителни действия стартират в местността "Поляните ", която се простира сред плажовете "Бутамята " и "Велека ", алармираха преминаващи край пътя, съобщи БНР.

Според кмета на Синеморец Костадин Диков, вложителят има изрядни документи:

"Къщата е на два етажа. Затова имат позволение. Те си имат съгласувка от Регионална инспекция за опазване на околната среда, частен имот е, контролиран аграрен парцел се води. Изкопали са единствено нулевия цикъл и са спрели към този момент ".

Спирането е поради наставление от общината, че градежът няма ограда, посочи Диков. Дейностите са в прорез със закона за устройство на Черноморското крайбрежие, твърди природозащитникът Тома Белев:

"Няма настоящ общ организационен проект за община Царево, което е наложително условие, с цел да се развиват парцелите в зона А и зона Б ".

Белев добави, че еколозите ще апелират по административен път пред Министерството на околната среда и водите дейностите на Екоинспекцията в Бургас, дала зелена светлина за градежа на къмпинг "Градина ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР