Нов шокиращ случай на агресия на пътя. В четвъртък в

...
Нов шокиращ случай на агресия на пътя. В четвъртък в
Коментари Харесай

Нов шокиращ случай на агресия на пътя във Варна в близост до детска градина

Нов фрапантен случай на експанзия на пътя. В четвъртък в рубриката " Моята вест " Нова тв сподели по какъв начин водач прави нарушаване, пробвайки се да изпревари различен и го блъска на метри от детска градина.

Инцидентът се е случил на 6 февруари към 15 ч. във Варна. След това нападателният водач насочва опасност към другия лидер, от който са получени фрагментите. Потърпевшият Станко Стилиянов твърди, че пристигналите на място чиновници на Пътна полиция не реагирали съответно на сигнала му и обяснили, че той е отговорен.

" Движех се по ул. " Вяра ". Въпросният лидер на другия автомобил на няколко пъти се опита да ме изблъска от платното за придвижване. Опита се да ме изпревари. Без подаване на мигач още веднъж се опита да ме изпревари. Загуби надзор над колата и се блъсна в предния ми ляв калник ", разказа Стилиянов в ефира на " Здравей, България ". Той добави, че незабавно е алармирал на телефон 112. По думите му водачът, който го е блъснал, е почнал да го заплашва.

" Екипът на Пътна полиция отидоха първо при съответния господин. Разговаряха и се върнаха при мен. Показах им видеото. Според тях аз съм в нарушаване, тъй като не съм пропуснал движещия се автомобил зад мен да ме изпревари. Казах им и за заканите, само че те твърдяха, че нищо нямало да ми се случи. Искаха да подпиша двустранен протокол и аз да изляза отговорен за ПТП-то ", допълни още Станко Стилиянов. От полицията във Варна прикани пострадалия да подаде тъжба.

" Изгледах клипа. Това е следващият случай на експанзия на пътя. Трябва да се научим да бъдем по-толерантни. Ударът е  станал на метри от детска градина и пешеходна пътека. Това е неприемливо, тъй като можеше да стане огромна пакост ", заяви балканският рали играч Йордан Атанасов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР