Нов ред на работа в детско-юношеската школа на Локомотив ще

...
Нов ред на работа в детско-юношеската школа на Локомотив ще
Коментари Харесай

Крушарски въвежда нов ред в школата на Локо

Нов ред на работа в детско-юношеската школа на Локомотив ще бъде въведен по искане на президента на клуба Христо Крушарски. 61-годишният предприемач сега е по работа в Аржентина, само че всекидневно отделя най-малко час на черно-белите. Той се връща в България идната седмица, само че преди този момент е изискал да се вкара новата методика, която е видял в родината на Марадона. От седмица с него е и помощник-треньорът Желимир Теркеш.
Според настояването на Крушарски към този момент другите гарнитури няма да имат единствено еднакъв треньор от началото до абитуриентските балове. Идеята му е всеки тим да си има самостоятелен ментор, само че той да бъде със статут на асистент, а всяка възраст ще има обособен експерт. По този метод работят академията на Аякс, на Динамо (Загреб)  и още много сполучливи школи в Западна Европа. По всяка възможност нововъведенията ще бъдат прокарани след края на сегашния сезон, с цел да могат да проработят през идния.
Междувременно представителният отбор на Локо продължи подготовката за мача против Дунав. Черно-белите одобряват русенци в неделя от 20 часа на Лаута в похода към седмото място.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР