Нов, радикален подход за отстраняване на всички комунистически символи в

...
Нов, радикален подход за отстраняване на всички комунистически символи в
Коментари Харесай

ТОТАЛНА ЛУСТРАЦИЯ: ПП-ДБ бута МОЧА със закон

Нов, коренен метод за премахване на всички комунистически знаци в страната, отпред с извънредно бранения от Българска социалистическа партия и съветската посланичка Елеонора Митрофанова Паметник на руската войска (МОЧА) започнаха депутатите от групата на Продължаваме промяната - Демократична България. Става въпрос за крупна корекция на Закона за оповестяване на комунистическия режим в България за незаконен.

Ако бъдат признати всички редакции, препоръчани от дясноцентристката коалиция, освен това в миг, когато се приказва за общи законодателни дейности с ГЕРБ, регионалните шефове към този момент ще бъдат задължени да отстраняват монументи, лозунги и всевъзможни руски знаци, пропагандиращи " положителното остаряло време " и възхваляващи най-мракобесния режим в историята на страната. 

Нещо повече, за пръв път се вкарва и опция за налагането на тлъсти санкции при неизпълнението на тези разпореждания.

А на този декор се планува и незабавното чегъртане на соцсимволиката - след приемане на въпросните ремонти. 

Още по-любопитното е, че със законопроекта за изменение и допълнение депутатите от ПП-ДБ най-накрая подхващат и образованието.

Ако се одобри ремонтът на закона, учебната агитация какъв брой добре се е живеело у нас по Татово време също ще се санкционира и се не разрешава. Колко ли учители ще се наложи непринудено или наложително да изоставен просветителната система... 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР