Нов протест с искане за оставка на правителството и на

...
Нов протест с искане за оставка на правителството и на
Коментари Харесай

Жива верига блокира движението по жълтите павета


Нов митинг с искане за оставка на държавното управление и на основния прокурор се организира на столичния площад " Независимост ". Участниците в демонстрацията проведоха жива верига , с която още веднъж блокираха придвижването по бул. " Цар Освободител ". Жива верига от служители на реда пък им пречи да тръгнат към постройката на Народното събрание, оповестява БНР. 

Присъстващите не доближават постройката. Те упрекват премиера Бойко Борисов за вчерашните конфликти сред полицията и митинг иращи. По техни думи провокаторите не са част от мирния митинг , в който те са взели участие.

Нас не ни е боязън и ще продължим до момента в който получим желаните оставки, съобщи Николай Хаджигенов от „ Отровното трио ”, представен от БГНЕС. Велислав Минеков акцентира, че митинг ът продължава. „ Бесни сме след поръчката на Борисов и Гешев за окървавяване на митинг а, добави Минеков.

„ Ще продължаваме до край, тази вечер в 20:00 ч. още веднъж в триъгълника на властта, който нощес се трансформира в срамния триъгълник на България. Провокатори, спрейове, бити дами, младежите, които бяха задържани, лъжите на служителите на реда, всичко това е лицето на Борисов. Ние нямаме шпицкоманди, полиция и палки, ние имаме единствено жителите и по тази причина сме на този площад и няма да мръднем от тук до момента в който не освободим България, съобщи Арман Бабикян. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР