Нов протест с искане за оставка на правителството и на

...
Нов протест с искане за оставка на правителството и на
Коментари Харесай

Жива верига блокира движението по булевард Цар Освободител

Нов митинг с искане за оставка на държавното управление и на основния прокурор се организира на столичния площад "Независимост ". Участниците в демонстрацията проведоха жива верига, с която още веднъж блокираха придвижването по бул. "Цар Освободител ".

Присъстващите упрекват премиера Бойко Борисов за вчерашните конфликти сред полицията и протестиращите. По техни думи провокаторите не са част от мирния митинг, в който те са взели участие.

Пред новата постройка на Народното събрание е и палатковият лагер на майките на децата с увреждания. По информация на БНР те имат разрешение за това.

Полицейското наличие в региона е засилено.

Организаторите от така наречен Отровно трио са на мястото. Виждат се и политически лица - Мая Манолова и Румен Петков.

Полицията във Варна разчисти тази заран палатките на протестиращите, ситуирани на бул. "Мария Луиза " във Варна.

Премахнат е палатковият лагер пред община Варна. Кръстовището е освободено и е отворено за прекосяване от градския превоз и леките коли. Остават обаче палатките на площадчето настрана от общината.

Пореден митинг за четвъртък - вечер се провежда в Пловдив с искане на оставки на държавното управление и на основния прокурор. По традиция той ще стартира с протест на площад „ Съединение “ и ще продължи с шествие. Маршрутът на недоволството е по основната улица до площад "Централен " и по бул. „ Цар Борис III Обединител “, по бул. „ Шести септември “ до кръстовището с бул. „ Руски “.

От 18 до 22 часа поетапно ще бъдат затворени улиците по трасето на шествието. С обходни направления са и 19 линии на градския превоз.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР