Нов протест готвят жителите на Цалапица и близките на убития

...
Нов протест готвят жителите на Цалапица и близките на убития
Коментари Харесай

Жив или мъртъв е соченият за убиец на Митко от Цалапица?

Нов митинг готвят жителите на Цалапица и околните на убития 24-годишен Димитър Малинов. Напрежението в селото не стихва към този момент втори месец.

В четвъртък вечерта още веднъж имаше обсада в центъра на Цалапица. Повече от 40 дни околните не стопират да търсят информация от институциите и да питат за какво не е арестуван главният обвинен за убийството, който се укрива в Германия.

Протестиращи обкръжиха къщата на бабата на близнаците, които признаха, че са помогнали на посочения за причинител на убийството. „ Това беше предизвикано, откакто се срещнах с бабата и тя най-нагло ми се хилеше в лицето. Като се качи в автомобила си, ми сподели междинен пръст ”, споделя майката на жертвата Атанаска Бакалова.

Почернената жена сподели още, че околните на Рангел Бизюрев също желаят той да се прибере в България и, в случай че е отговорен, да понесе следствията си. Опасенията им обаче били, че той може да не е жив. „ Слязъл е в Германия, видели са на записи на летището. Бил е няколко дни на работа и на 27-и е липсващ ”, съобщи Атанаска Бакалова. Според нея синът ѝ е бил погубен от няколко индивида. 

Семейството няма пари за юрист и към момента събира средства посредством дарителска сметка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР