Нов протест бе проведен от жителите на Цалапица заради убийството

...
Нов протест бе проведен от жителите на Цалапица заради убийството
Коментари Харесай

Цалапица призова Рангел да се предаде, смятат, че вината не е изцяло негова СНИМКИ

Нов митинг бе извършен от жителите на Цалапица поради убийството на Димитър Малинов. Този път митингът бе на пътя Пловдив – Пазарджик на кръговото на Орта хан. Те скандираха “Аз съм Митко и няма да мълча ”, като обикаляха кръговото придвижване.

Бе направена организация на придвижването и на всеки 15 минути се пропускаха коли, с цел да не става огромна опашка от коли. Всички призоваваха Рангел да се съобщи, с цел да може истината да излезе нескрито:

“Искам да помоля Рангел, тъй като доста от неговите близки се свързаха с нас и ни описаха за него. Нека се съобщи. Казаха ни, че той не е кадърен на това, което му се приписва напълно. Може да е имал присъединяване, само че виновността не е напълно негова. Майката на Митко го моли, дано да пристигна, да застане и да каже това, което се е случило, тъй като на други виновници ще им се размине. Нека да пристигна в България, дано се съобщи и да се обясни истината. Ние желаеме единствено истината,  искаме всички отговорни, забъркани да си понесат наказването. Да излезе нескрито какво се е случило във въпросната вечер и за какво единствено на него трансферират виновността. Така излиза, че близнаците надали не са почтени. Те желаят да изчезнат, като майка апелирам Рангел да се съобщи! И той има родители и те се молят за него и желаят да схванат истината ”, съобщи майката на Митко.

По думите й доста от околните на Рангел считат, че той не може да извърши такава свирепост. Според нея няма логичност близнаците да оказват помощ просто на Рангел.

“Кой би поел на различен виновността и да заличава виновността на различен, в случай че той самият не взе участие ”, съобщи още Атанаска Бакалова

Мъжът, който е закарал Рангел до София, с цел да си хване полета към Германия, също го приканва да се съобщи и да каже истината. Той съобщи, че е изглеждал обезпокоен, само че не са разговаряли нищо съответно. Отказа да дава детайлности, тъй като полицията не му разрешава това. 

След близо 40 минути придвижването бе пуснато за коли, като протестиращите останаха край пътното платно. Колите, които минаваха около тях натискаха клаксони в символ на поддръжка.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР