Нов проект си постави за цел да доведе проблемите с

...
Нов проект си постави за цел да доведе проблемите с
Коментари Харесай

Нова академия довежда проблемите с климата до младите българи

Нов план си сложи за цел да докара проблемите с изменението на климата до младите българи. Озаглавен, той е управителен от Budakov Films и е финансиран от, който е организация към Европейския съюз.

Европейски Съюз се стреми да реализира индиферентност във връзка с климата до 2050 година, като стопанската система му до тогава би трябвало да има чисти нулеви излъчвания на парникови газове. Академията по изменение на климата има за цел да насърчи младото потомство в България да предприеме незабавни и незабавни дейности за понижаване на изменението на климата. Тъй като образованието е сериозен аспект при оправянето с казуса с изменението на климата, задачата й е да повишим осведомеността посредством създаване на проблеми и планове, вкарващи разнообразни аспекти на по този начин наречената кръгова стопанска система в образователните цели на доста студентски и следдипломни стратегии, както и подсилване на съдействието сред заинтригуваните страни и университетите във връзка с насърчаването на взаимното творчество за адаптиране и намаляване на изменението на климата.

Хората могат да оказват помощ в битката с изменението на климата, като са обществено виновни и подхващат избрани дейности и начинания за намаляване на изменението на климата, се споделя в програмата на академията. Действията на държавното управление ще бъдат от решаващо значение за оправянето с световното изменение на климата, само че хората също могат да подхващат стъпки и да играят значима роля.

Желаещите да се включат в плана ще могат да се насочат по собствен избор към една следните области: " Чист въздух ", " Чиста вода ", " Здравословна храна ", " Зелен превоз ", " Умно ръководство на отпадъците ", " Умни градове ".

Академията е направила задълбочено изследване, което е прецизирало главните сериозни точки в България във връзка с климата. Студентите ще бъдат осведомени с резултатите от него  и ще преценяват какъв да бъде самостоятелният им принос за ограничение на изменението на климата в съответен град или район в България.

Всички планове ще бъдат предоставени обществено. Накрая, въз основа на оповестените критерии, журито ще избере и награди трите най-хубави плана. Всички резултати на студентите ще бъдат оповестени на уеб страницата на Нов български университет.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР