Нов проблемен участък, който трябваше да е готов до 15

...
Нов проблемен участък, който трябваше да е готов до 15
Коментари Харесай

Сагата с ремонтите в София: Епизод бул. Константин Величков

Нов проблематичен сектор, който трябваше да е подготвен до 15 септември, само че не е завършен поради неприятно осъществяване влиза в листата с провалените поправки в София.
Сега става въпрос за секторите към " островите " на бул. Константин Величков. По пътното платно с изключение на трамваите би трябвало да минават и рейсове. Оказва се, че положената настилка в настоящия ѝ тип няма да понесе двойното натоварване.
Фирмата реализатор " Амфисия " е отстранена от обекта поради неспазване на периода. От Столична община обясниха, че няма да бъдат заплатени осъществените строително-ремонти работи, а сега се пресмята и санкцията.
От компанията не отхвърлят, че не са си свършили работата добре, само че за решението да бъдат отстранени са разбрали от медиите. Представителят на българо-италианското сдружение Захари Иванов сподели пред Нова телевизия, че досега са работили в цялостен унисон със Столична община и поставят старания да отговорят на сериозните нейни старания.
Проектът за реконструкцията на бул. " Константин Величков " е на стойност 1 милион и 200-300 хиляди лв., само че от " Амфисия " прецизираха, че са понижили най-малко с 40% цената на ремонтите.
" Асфалтовите работи не са положени добре, само че на останалите сектори работихме постепенно, тъй като не можехме да работим по-бързо, само че работехме качествено ", сподели още Захари Иванов " Амфисия ".
От строителния контрол потвърдиха, че има фуги към релсите, а при качествено полагане на асфалтовата настилка това не би трябвало да се случи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР