Нов потоп ще обърне света с главата надолу. Това е

...
Нов потоп ще обърне света с главата надолу. Това е
Коментари Харесай

Монах предсказал нов потоп и глад

Нов потоп ще обърне света с главата надолу. Това е предсказал сръбският архимандрит Стефан Карулски, който умрял на Въведение Богородично през 2001 година Монахът, който служел в Атон, предсказал разпад на Съединени американски щати и компликации за Русия, оповестява Esoreiter.ru, цитирайки Тerrnews.com.

Информацията от виденията му съвпадала с някои от пророчествата на Ванга и на Нострадамус, които също предсказали наводнения, написа съветското издание. Много градове щели да останат под водата. За да се спасят, хората ще бъдат принудени да мигрират. Америка ще рухне, а бежанците ще изпълнят Русия и Сърбия, предсказал Карулски.

Глад и съсипия ще преживее човечеството съгласно него. Хората щели да се научат още веднъж сами да си отглеждат земеделската продукция.

Ванга пък предсказала, че битката с „ новата болест “ ще продължи дълго, написа Esoreiter.ru. Пророчицата от Петрич говорила за „ кървави дъждове “, както и за въоръжени спорове, само че не предвиждала Трета международна война.

Стефан Сърбин (или Стефан Карулски) роден през 1922 година Той посвещава живота си на православната черква, като от 1950 до 2000 година живее в Света гора, една година преди гибелта си през 2001 година

През тези пет десетилетия монахът става прочут със способността си да предава на понятен и забавен език Божието слово и да буди инртереса към православната християнска религия у всеки, с който беседва.

Една от тематиките за която Стефан Карулски постоянно приказва, е тази за края на света и появяването на Антихриста. Монахът постоянно е бил подготвен да съобщи своите визии по тези тематики, за които оставя и записи.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР