Нов пожар в мол в Русия избухна днес и взе

...
Нов пожар в мол в Русия избухна днес и взе
Коментари Харесай

Пожар в мол в Москва, има загинал

Нов пожар в мол в Русия избухна през днешния ден и взе жертва. Огънят е горящ в комерсиалния център " Персей за деца " в Москва.

Стотици бяха евакуирани от пламналата постройка. Първоначално се съобщаваше, че няма потърпевши. Впоследствие, съветските осведомителни организации предадоха, че е умрял чиновник на комерсиалния център. Пострадали са трима пожарникари. 

По първични данни пламъците са тръгнали от склад на четвъртия етаж на комплекса. Според информация на " Интерфакс "  пристигналите на място пожарникари и служители на реда са извели към 300 души от мола. Пожарът е към този момент сподавен, съобщи РИА Новости. 

ТАСС цитира собствен източник от службите за изключителни обстановки, съгласно който гасенето е мощно затруднено от метода, по който са издигнати пространствата в комерсиалния център. Пожарогасителните системи са се присъединили в точния момент, алармите за евакуация - също, заяви пред публицисти шефът на московската работа за реакции при изключителни обстановки Иля Денисов. Все още няма информация по какъв начин е настъпила гибелта на служителя в мола.

Молът работи от 2009 година, като в него се продават мебели, облекло, обувки, детски колики, книги, играчки. На последния етаж, където е и избухнал пожарът, има детски клуб.

Днешният пожар идва по-малко от две седмици след нещастието в Кемерово в Сибир, където при пожар в търговски център починаха 60 души, доста от които деца. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР