Нов път с дължина 4,2 километра предстои да свърже общините

...
Нов път с дължина 4,2 километра предстои да свърже общините
Коментари Харесай

Нов път ще свързва общините Минерални бани и Първомай

Нов път с дължина 4,2 километра следва да свърже общините Минерални бани и Първомай и областите Хасково и Пловдив, като връзката е сред селата Сусам в община Минерални бани и Воден в община Първомай, оповестиха от локалната администрация след днешната първа копка на бъдещото шосе.

Тя е била направена от кметовете на двете общини Мюмюн Искендер и Николай Митков, а свещеникът отец Серафим и имамът Мюмюн Рамаданов са благословили старта на плана, съобщи Българска телеграфна агенция.

Строителството на правата е финансирано от държавния бюджет с към 1,7 млн. лв.. След стартирането ѝ доста ще бъде кратко времето за пътешестване сред прилежащите обитаеми места и общински центрове, акцентират от общината.

Минерални бани и Първомай са две съседски другарски общини, взаимната работа сред които датира от години, е споделил кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер, представен от общинския пресцентър. Той е подчертал, че продължава реализирането на желанията за туристически пътеки, които да водят освен към община Първомай, само че и към останалите прилежащи общини Димитровград, Хасково и Черноочене.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР