Нов паркинг за над 160 автомобила е изграден за живеещите

...
Нов паркинг за над 160 автомобила е изграден за живеещите
Коментари Харесай

Над 160 семейства с нов паркинг в центъра

Нов паркинг за над 160 автомобила е построен за живеещите в блоковете сред бул. „ Шести септември ”, ул. „ Ламартин ” и „ Весела ”. Допреди няколко месеца хората спираха колите в разкаляното и прашно пространство. Официално паркингът ще бъде открит през днешния ден, само че към този момент се употребява от жителите на прилежащите блокове.

В благоустрояването са вложени близо половин милион лв., като преди този момент със заповед на районната администрация бяха отстранени металните гаражи. Средствата са от локалния бюджет и са гласувани в Общинския съвет по експлицитното гледище на кмета на „ Централен ” Георги Стаменов, който в този момент е претендент на ГЕРБ за идващия мандат. Изградена е отводнителна система, икономично LED осветяване, направена е нова асфалтова настилка и маркировка, описа краткотрайно изпълняващият длъжността кмет инж. Тошо Пашов.

На бул. „ Санкт Петербург ” до надлеза тези дни също започнаха да строят паркинг за 30 коли. Допълнително се оформят още 12 места за паркиране на ул. „ Граф Игнатиев ” 24 към ДГ „ Малкия принц ”. Настилката ще е от фрезован асфалт, което икономисва много пари в бюджета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР