Нов палеж вдигна полицията в Петрич на крак. За пореден

...
Нов палеж вдигна полицията в Петрич на крак. За пореден
Коментари Харесай

Пак разплакаха гръцки бизнесмен в Петричко! За 4-ти път му посегнаха! Запалиха микробус на мебелния бос Илияс Гумас

Нов палеж подвигна полицията в Петрич на крайник. За следващ път опожариха благосъстоятелност на известния в района предприемач Илияс Гумас, който има завод за мебели в село Кулата. Тази нощ малко след 22. 30 часа някой драснал клечката на фирмения му микробус, които е изгорен изцяло. Това е следващият палеж на благосъстоятелност на Гумас, написа struma.com.

Преди време горяха автомобил, джипът му, цехът му в село Коларово, завод в Марикостиново а нощес изгоря и микробус. Няма по " тероризиран " предприемач на територията на Петричко..

Припомняме, че Илияс Гумас пристигна в България с някогашната си брачна половинка, бизнесдамата, притежател на мебелна фабрика " DIVANI de LUXE ", Цветелина Бишарова. Двамата обаче се разведоха, поради нова обич на Гумас, който сега е благоприятен. Любимата му е известна петричанка. Предполага се, че снощният палеж има финансов претекст. Полицията работи по версията неуредени връзки, или възмездие на съперници в мебелния отрасъл. На място има служители на реда, които вършат оглед.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР