Нов опит за нахлуване в сградата на БНТ направи групата

...
Нов опит за нахлуване в сградата на БНТ направи групата
Коментари Харесай

Нова щурм срещу сградата на БНТ

Нов опит за навлизане в постройката на Българска национална телевизия направи групата протестиращи към съдружие " Боец " и Христо Иванов от " Да, България ". Демонстрантите упорстваха да влязат на ул. " Сан Стефано " 29 с аргумента, че желаят да внесат документално претенциите си към националната медия. След малко напрежение пред централния вход обаче на място дойде огромно полицейско подкрепление, което не разреши реализирането на нерегламентиран достъп.

Въпреки засиленото наличие на чиновници на Министерство на вътрешните работи, недоволните отхвърлиха да изоставен региона. Тяхната цел е да пресрещнат участвалия в тв предаването " Панорама " здравен министър Костадин Ангелов, с цел да му зададат очи в очи своите въпроси. Така и не стана ясно за какво това не направи самият Христо Иванов, който също присъстваше в тв студиото. След като предаването завърши, той слезе при протестиращите, стимулира ги в допълнение с послание по микрофон, след което се отдръпна.

Обграждането на Българска национална телевизия с протестиращи един път към този момент се трансформира в централна вест. В 16-ия ден на неодобрение водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова също бяха причакани извън. Стигна се до грозни подиуми и опити за физическо нахлуване, като още веднъж тежко въоръжени служители на реда трябваше да се намесват, с цел да може демонстрацията да завърши без физически вреди.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР