Нов обрат с времето ни очаква от днес. Сняг може

...
Нов обрат с времето ни очаква от днес. Сняг може
Коментари Харесай

Meteo Balkans с изненадваща прогноза за времето: Пада сняг б...

Нов поврат с времето ни чака от през днешния ден. Сняг може да падне, само че не в България, а в Северна Румъния и Унгария. Това сочи прогнозата на синоптиците от Meteo Balkans.

През деня на 5 януари ще доминира раздрана облачност. Около обед ще задуха и югозападен вятър и температурите ще се покачат. Максималните ще са сред 10-16°С.
Времето в София:
В утринните часове ще има условия и за мъгли. 

През деня ще доминира раздрана облачност. Градусите ще се покачат, като оптималните им стойности ще са сред 12-14°С.
Времето в планините:
До обяд ще е най-вече облачно и мъгливо, само че следобяд облаците ще се раздерат до слънчево време. Ще продължи да духа сдържан вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 7°, на 2000 метра - към 0°С.
Времето по Черноморието:
До обяд времето ще е най-вече облачно и мъгливо. Следобед облаците ще се раздерат до слънчево време. Максималните температури едва ще се покачат и ще са сред 12-14°С. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
Времето на Балканите:
Приближаващ леден атмосферен фронт ще утежни времето над Северна Румъния и Унгария. Над тези региони ще превали и слаб дъжд, а над 1400 – 1600 метра ще падне и сняг. Над централните и южни региони от полуострова времето ще се усъвършенства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР