Нов наземен паркинг с общо 151 места на територията на

...
Нов наземен паркинг с общо 151 места на територията на
Коментари Харесай

Строят паркинг за 151 коли в столичния квартал Надежда

Нов наземен паркинг с общо 151 места на територията на ж.к. " Надежда " ще бъде построен в границите на 150 дни. Центърът за градска подвижност получи всички документи и строителството стартира, оповестиха от ЦГМ.

Паркингът се намира в ж.к. " Надежда " 1, на ъгъла на улиците " Георги Войтех " и " Кирил Дрангов ". Фирмата реализатор е " Калистратов груп ".

Наземното оборудване е разграничено на две елементи с обща повърхност от 4 декара. Първата част е с 65 паркоместа за общо прилагане, а втората е с 86 места за углавен паркинг. Между тях ще има преносима бариера, която ще се мести, съгласно потребностите. Предвидената инвестиция е в размер на 965 000 лева Входът и изходът на паркингите ще е от ул. " Георги Войтех ", която е част от второстепенната улична мрежа.

Миналата година през есента ЦГМ отвори паркинга до метростанция " Васил Левски ", който е със 183 места. В капиталовата стратегия на ЦГМ е заложено построяването и на паркинги на бул. " Сливница " и в региона на Централната гара, оповестяват от сдружението.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР