Нов минисериал за Дейвид и Виктория Бекъм, който вече е

...
Нов минисериал за Дейвид и Виктория Бекъм, който вече е
Коментари Харесай

Нов минисериал повдига завесата около предполагаемите изневери на Дейвид Бекъм

Нов минисериал за Дейвид и Виктория Бекъм, който към този момент е наличен за гледане в стрийминг платформата " Нетфликс ", провокира вълна от мнения. Четирите епизода на поредицата " Бекъм " се концентрират както върху кариерата на футболиста, по този начин и върху персоналния му живот.

 

Въпреки че той и брачната половинка му Виктория са под светлините на прожекторите от години, в минисериала те разясняват тематики, за които не са говорили преди, с което провокираха голям брой реакции. Една от тях е за хипотетичните изневери на Дейвид Бекъм.

 

През лятото на 2003 година Бекъм стартира да играе за " Реал Мадрид " и се реалокира да живее в Испания, а Виктория остава в Англия дружно с двете им деца. Тогава се появиха клюки, че футболистът е почнал връзка с асистентката си Ребека Лоос. Известно време по-късно Виктория също се реалокира в Испания, където се роди и третото дете на звездното семейство. Тогава те не разясниха слуховете за изневярата на Дейвид Бекъм, само че го вършат в този момент в сериала на " Нетфликс ".

 

Името на хипотетичната държанка на футболиста не се загатва, а Виктория Бекъм не разяснява дали слуховете са били истина, а нееднозначно споделя, че това е бил сложен интервал за връзката им: " Това беше най-трудният миг за нас, тъй като като че ли светът беше против нас. Ние бяхме един против различен, в случай че би трябвало да съм изцяло почтена. Когато бяхме в Испания, нямахме чувството, че сме дружно. "

 

Футболистът също не отговори намерено за хипотетичните изневери, а съобщи: " Честно казано, не знам по какъв начин се справихме с това. Виктория значи всичко за мен, да я видя засегната беше необикновено мъчно, само че ние сме бойци и в оня миг трябваше да се борим един за различен, трябваше да се борим за фамилията си. "

 

В минисериала звездната двойка разяснява освен сложните моменти, само че и по какъв начин са съумели толкоз години да запазят връзката си. Тази година Дейвид и Виктория Бекъм отпразнуваха 24 години брак.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР