Нов месец, нови възможности! Мнозина ще започнат да се събуждат

...
Нов месец, нови възможности! Мнозина ще започнат да се събуждат
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 1 до 7 март

Нов месец, нови благоприятни условия! Мнозина ще стартират да се „ разсънват от бездънен сън “. Март дава обещание разнообразни сили и развиване. Седмицата е обещаваща, с преобладаване на позитивни събития. Богат информативен поток, шанс и синхроничности, белязани от точния съвпад на планетата на шанса и разширението Юпитер с пратеника на боговете Меркурий. Щастливи „ случайности “, разширение на активността, разрастване на търговията, реализиране на хрумвания. Отварят се благоприятни условия, свързани с пътувания зад граница, образования и преподаване. Добър интервал за споразумяване на бизнес покупко-продажби, водене на договаряния, сключване на документи. В по-голяма степен през тази седмица позитивните трендове на аспекта ще усетят родените през втората декада представители на знаците: Овен, Близнаци, Везни, Стрелец, Водолей.

Слънцето  транзитира в последния зодиакален  знак Риби, знак на привършване и фнализиране на един годишен цикъл. Дните до 20-ти март, когато слънцето ще премине в първият – янски знак Овен, знак на водачеството и дейностите, са дни на развръзка на събития, дефинитивни резултати, само че и наситени с доста нови благоприятни условия и хрумвания.

Акцентът през седмицата е обвързван с търсене на вярната посока, с избори, ориентирани към нещо ново и друго, само че в това време нужда от непоклатимост, а в частност концентриране върху материални цели. Обединяване на благоприятни условия за реализиране на по-високи резултати.

Когато слънцето е в знака Риби, понижава равнището на физическа сила, само че то е обезщетено от увеличението на психическата и това е по-ясно изразено при представителите на самите Риби. Това е времето на дълбоки вътрешни процеси, разбори, преосмисляне и най-много реализиране на потребната връзка с интуицията. Добре е човек да забави темпото,  да се потопява  по-често в дълбините на подсъзнанието, да се влее в енергийния поток и да плува в реката на живота без опозиция. Активират се скритите запаси на груповото неосъзнато!

ОВЕН

Ентусиазъм не ви липсва. Енергията, която усещате и засилената интензивност, изразени от прекосяването на планетния ви шеф Марс в знака Близнаци ви дават чудесната опция да подобрите главната си активност, да извършите измененията, които сте намислили. Бъдете дейни и взаимодействайте с другите, уловете новите благоприятни условия, показани посредством нови хрумвания или контакти, само че избягвайте сериозното и нетолерантно отношение. Укрепете връзките и контактите, които могат да ви бъдат потребни. През седмицата ще се задейства тематика, която отдавна се нуждае от точни параметри и ясни връзки. Бъдете наясно какво желаете, взаимоотношението с другите, интуитивно взетите решения ще ви бъдат потребни. Бъдете внимателни, вероятни са подводни камъни и доста илюзии, водете се главно от вашето вътрешно чувство, вътрешен глас или следвайте към този момент избраните цели. Ако не сте изцяло сигурни или наясно с посоката изчакайте до прекосяването на слънцето във вашият знак, т.е. след 20-ти март.

ТЕЛЕЦ

Периодът на промени и дейна активност при вас, продължава и през месец март. Обичайното ви всекидневие, само че най-много в региона на кариерното ви развиване, обществена активност е с нараснала натовареност. През тази седмица вие определяте посоката на събитията, в какво да вложите силата си и кое да оставите на назад във времето. Ако отдавна желаете да извършите промени или усъвършенствания в активността си, доверете се на добитата си умелост и на своята вътрешен глас. Тази наклонност ще се резервира през идващите седмици. Вашата персонална самодейност или шансове, които ви се дават ще ви насочат към благоприятни условия, които ще окажат позитивно отражение върху развиването ви в бъдеще. Собствената ви себеоценка, полезности, убеждения се трансформират в сходство с новата посока, която ще изберете. Положителната ви посока на придвижване изисква да вложите опита, които сте придобили, гениите си в изкачването по стълбицата на кариерното ви развиване.

БЛИЗНАЦИ

Акивни и дейни, енергични и въодушевени – Марс, планетата на действието през тази седмица ще премине във вашият знак. Той ще остане в него до 24-ти април. Навлизате в един от най-важните интервали през годината, когато вие самите посредством персонална самодейност можете да повлияете в позитивна посока на кариерата си или на общественото си развиване. Положителните резултати ще се покачат и в резултат на напъните, които сте положили в минал интервал. До 20-ти март интервалът е извънредно удобен за тези от вас, чиято съществена активност е обвързвана с изкуство, мода, дизайн, музика или действия, свързани с обслужването. Сега е моментът да подобрите нарушени взаимоотношения с вашите шефове или сътрудници. Влиянието ви се усилва, а нововъведенията във вашата активност ще бъдат източник на спомагателни приходи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР