Нов месец, който ще постави началото на летните затъмнения. От

...
Нов месец, който ще постави началото на летните затъмнения. От
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 1 до 7 юни

Нов месец, който ще сложи началото на летните затъмнения. От 31-ви май до 6-ти юни две значими планети: Венера и Марс, които са  свързани с взаимоотношенията и финансовите потоци са в нехармонично взаимоотношение.

В допълнение Венера е ретроградна, което ще усили напрежението в междуличностните връзки или ще предизвика възобновление на обстановки от минал интервал в тази област, или пък в тематиките, свързани с полезностите, целите, склонността към риск или импулсивните  разходи.

Критичността се усилва в по-голяма степен в дните към Пълнолунието, което е на 5-ти юни. Това Пълнолуние е съпроводено от Лунно затъмнение в Стрелец, ще бъдат сложени на инспекция задачите, мирогледа, възгледите, бъдещето и информацията, която имаме в тази посока.

Това е първото лунно затъмнение от поредицата затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които ще продължат до 2021 година Лунните затъмнения усилват прочувствените и импулсивните  реакции, виждат се промени в настроението, силата е нестабилна.

Затъмненията най-често бележат края на един стадий и началото на идващ. Припомнете си какво се случи в живота ви през 2001-2002 година, когато Лунните възли още веднъж бяха в знаците Близнаци –Стрелец.

В  деня на Лунното затъмнение, Северният възел минава от знака Рак (сигурност, семейство, емоции) в по-лекия, въздушен знак Близнаци. Добрата вест, е че Близнаци ще подсиялт нуждата и значимостта на информацията, знанието, договорните връзки, връзката и договарянията. Най-големи преобразувания предстоят в областта на търговията, превоза, посредническа активност или такава, която е обвързвана с висока обществена интензивност.

Цялата седмица е подобаваща за дейни дейности в посока слагане на цели минимум за до края на годината. Дните до Пълнолуние предвещават напредък на това, което ще започнете. Бъдете въпреки всичко умерени в рисковете, които предприемате. Седмицата е комплицирана, допустимо е заради припряност да вземете крайни решения.

ОВЕН

До огромна степен събитията, които ще се задействат, ще бъдат направлявани от вашите сътрудници и  съдружници. От  вас се изисква да не бързате, да овладеете мощната си импулсивност и в по-голяма степен да изслушвате своите събеседници. Ще постигнете повече в случай че бъдете по-дипломатични. Възможно е да зародят обстановки от минали интервали, които изискват нов метод и решения. Не рискувайте с финансите, не всичко, което ви се предлага като благоприятни условия ще бъде дейно. Ако имате отговорности, покрийте ги. Избягвайте екстравагантни покупки на скъпи движимости. Градивно може да насочвате силата в случай че се настроите към това, което желаете да постигнете в бъдеще. Преразгледайте своите цели, подредете мислите си и  информацията, която имате. Ако бизнесът ви е обвързван с чужбина, през тази седмица може да организирате диалози, да подписвате контракти и съглашения. Споровете  и разяснителните  диалози през седмицата ще заздравят някои от вашите връзки, само че други могат да бъдат завършени.

ТЕЛЕЦ

Темата, обвързвана с вашето финансово положение ще продължава да бъде съществена, да се развива и да търпи промени. През тази седмица посредством дейни действия  може да определите посоката. Ще се наложи значително да преразгледате ваши минали решения, да поправите неточности, да се доверите на опита, който към този момент сте придобили, с цел да избегнете неразумни вложения, загуби, а в най-хубавият случай да повишите облагите си. Втората значима тематика, в която можете да вложите старания са вашите партньорски връзки: персонални и настоятелен или съдружия. Събитията ще покажат на кого можете да разчитате. Възможно е да приключите тези взаимоотношения, които са изпълнили своето предопределение, само че и да решите кои да запазите. Опитайте се да си осигурите тяхната поддръжка, приложете вярна стратегия  и дипломатично отношение. Това ще ви обезпечи повече средства и запаси, освен в веществен, само че и честен аспект. Нуждаете се повече от всеки път от поддръжка, измененията при вас са интензивни, животът ви е излязъл от нормалната форма. Постарайте се да запазите салдото и равновесието, те са нужни условия за положително здраве. Приемете нарасналите разноски като потребна инвестиция в бъдещето ви развиване.

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица е динамична за вас, вие сте в центъра на събитията. Северният възел-Главата на Дракона сега на Пълнолунието и затъмнението минава в Близнаци! Сигурен знак, който акцентира значимостта на събитията в живота ви. Приключва един стадий от живота ви, припомнете си 2001-2002г. Но всеки край дава нови благоприятни условия и започване на нещо ново в живота ви. Взаимодействайте, доверете се на вътрешната си мъдрост и самоуверено напред! Сега задавате посоката на идващите 20 години. В дните към Пълнолунието, което е в противоположният ви знак Стрелец е належащо да деянията повече самообладание и воля над своите страсти и държание, вие получавате директна информация от звездите, вслушайте се. Напрежението може да се прояви в най-голяма степен сред вас и вашите сътрудници. Възможно е да сложите завършек на някои връзки, които официално съществуват. Все отново е затъмнение, не действайте на сляпо.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР