Нов месец – нов късмет чака зодиите. Вижте какво вещаят

...
Нов месец – нов късмет чака зодиите. Вижте какво вещаят
Коментари Харесай

Нов месец – нов късмет чака зодиите

Нов месец – нов шанс чака зодиите. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Днес за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се настрои по Вашия темп. Затова понякога той ще прави непредсказуеми и неразбираеми действия, които доста елементарно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно възприятие и не го следвайте. Проявете толерантност.
Телец
Да запазите душевното равновесие и да не се поддавате на провокации – това е основната Ви задача за този ден. Ако съумеете да се справите с това, въздействието на отрицателните трендове ще бъде минимално. За страдание е прекомерно евентуално през днешния ден да изневерите на нормалното си крепко мислене и да допуснете доста досадни неточности. Избягвайте спорове и разногласия с авторитетни хора. В противоположен случай рискувате да си осигурите съвсем всевластен зложелател. Възможно е да се разочаровате от човек, който дълго време сте харесвали, само че това не е неволя – скоро ще се породи благосклонност към по-достойна персона.
Близнаци
Днес е удобен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се желало през днешния ден да прекарате деня, и самоуверено вървете там, където такива се въдят в обилие. Умните се срещат в библиотеката, радостните – в нощните заведения, а общителните – на купоните. Само помнете, че от всяко предписание има изключения.
Рак
Трябва да бъдете прекомерно деликатни в работата си – за позволените през днешния ден неточности ще се наложи да платите много скъпо. Възможни са проблеми в реализация на планове, които са били измислени и планувани от Вас: ще се намерят много пропуски и дефекти. Запазете успокоение: всичко, което става през днешния ден е естествена работна обстановка и изобщо не е злополука. Професионалните проблеми ще се отразят и на връзките с околните Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и в случай че не се справите с тях през днешния ден, на следващия ден може да са двойно повече.
Лъв
Ако си визиите живота си като боксов мач, а съперникът – като прекомерно самоуверен човек, бихте спечелили една съкрушителна огромна победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи много да се постараете, с цел да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате доста сили, с цел да можете да се докажете, само че не би трябвало да се надявате на неотдавнашен триумф. Просто се старайте да не се разконцентрирате.
Дева
През този ден няма да Ви е елементарно да оценявате резултатите от своите или непознатите действия. Възможно е да се наложи да се ръководите от управление с неразбираеми и (или) разводнени указания, правила и критерии, не позволяващи да се получи изясненост по дадения въпрос. Не би трябвало да се занимавате с работа, която изисква акуратност. Бъдете деликатни в връзките с рачните и настоятелен сътрудници, тъй като в случай че по начало не са положителни, и не са напълно откровени, през днешния ден могат напряко да Ви излъжат, или изобретателно да Ви държат в незнание.
Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
Скорпион
Опитайте се през днешния ден да се държите колкото се може по-естествено, с цел да издемонстрирате на своя обичан човек всички аспекти на своя изумителен темперамент. Нека разбере, че сте удивителна и неповторима, и да реши за себе си дали желае да бъде точно с Вас, а не с облика, който по-рано е рисувал за себе си.
Стрелец
През този ден не би трябвало да пропагандирате ярките си нови хрумвания (ако, несъмнено, ги имате). Нека те да преминат незначителен инкубационен интервал, защото им е належащо известно време да съзреят и да улегнат. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се желае, само че не се отдалечавайте прекомерно от мястото на своя дом. Опитите Ви да се заемете със скучна рутинна работа, могат да провокират у Вас неспокойствие. Намерете време за осъществяване на несложни фамилни ритуали, както и за другарство с другари от детството и с родственици.
Козирог
Мислите, че през вчерашния ден всичко е било на съществено? И напълно не сте били склонни към усмивки, а да не приказваме за немарливост? Тогава затваряйте люковете, тъй като още нищо не сте видели. Вчерашният ден е бил просто подготовка. А в този момент изцяло сте готови да завладеете щурвала и да се хванете крепко за него, изключително в случай че сте уверени, че никой не би управлявал кораба в този момент по този начин, както Вие. Напред и хващайте щурвала!
Водолей
Днес ще се наложи още един път да се убедите, че да се построяват връзки е много сложна, а и постоянно неблагодарна работа. Впрочем, в случай че през днешния ден съумеете да преодолеете всичко зародили сред Вас проблеми, от рода на недоумение, недоветие и подозрение, то с новите проблеми ще се справите доста елементарно.
Риби
Днес ще мислите автентично и нетривиално. Това ще Ви разреши да взимате бързи и непредвидени решения. А и напълно не е наложително, те да бъдат верни! Хубаво би било, в случай че Вашия обичан човек Ви бъде дребна „ спирачка ” и да Ви е критик в интерес на здравия разсъдък.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР