Нов Mercedes си е купила миналата година посланичката ни в

...
Нов Mercedes си е купила миналата година посланичката ни в
Коментари Харесай

Откраднали Range Rover-а на Нейнски, купила си Mercedes за 50 хил.

Нов Mercedes си е купила предходната година посланичката ни в Турция, демонстрира данъчната й декларация в регистъра. Надежда Нейнски е платила 48 750 лева за придобивката, като е показала като източник на средствата заплатата си.

Дипломатката ни в Анкара обаче се е разделила с друго возило. Свили Range Rover-a ѝ, а кражбата е заявена, написа fakti.bg.

Бившият външен министър от кабинета на Съюз на демократичните сили е заявила още 52 650 лева спестявания в банката. Има и заработени 76 877 хиляди лева командировъчни зад тила си за миналите 12 месеца. Далеч по-беден от нея се оказва някогашният й съпартиец Едвин Сугарев. Генералният ни консул в Ниш е икономисал единствено 8 827 лева от заплата.

53 декара гори има в завещание посланикът ни в Словения, различен някогашен седесар, Димитър Абаджиев, който е заявил и наследствена вила с вилно място в Омуртагско. Абаджиев има апартамент в София и Омуртаг и три ниви отново в родния край, общо 47 декара. През 1997 година пък си е купил имот от 1160 квадрата в Бяла, Варненско за 417 600 лева Абаджиев кара две коли – Kia Sorento и Jaguar XF.

 

Вицепремиерът и обществен министър от служебния кабинет на Марин Райков и някогашен президентски секретар Деяна Костадинова, която сега е непрекъснатият ни представител в Организация на обединените нации в Женева, е заявява три наследени ниви в Елховско, апартамент, платен преди 7 година за 91 650 лева от заеми. В непознати банки Костадинова къта към 112 хиляди лева от командировъчни в чужбина и 27 357 лева от заплата в наш трезор.

Бившият ѝ шеф, служебният министър председател на тогавашния президент Росен Плевнелиев - Марин Райков, дипломат в Италия и Сан Марино, е заявил към 52 хиляди лева спестявания в наши и непознати банки, както дарения на брачната половинка си в размер на 82 243 лева Той е получил като подаяние от половинката си и половината от имот с повърхност 1475 квадрата, платен през 2017 година в София. Съпругата му е трансферирала на Райков 180 кв. от къща, още веднъж в столицата. Близо 294 хиляди лева банкови влогове има посланикът ни във Финландия, също някогашен член на екипа на Плевнелиев. Мартин Иванов е заявил и 11 246 лева спестявания на брачната половинка си, както и апартамент с гараж от 146 кв. м в София, платен за 127 270 лева от родителите му през 1996 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР