Нов мъж в живота си има фолкпевицата Кали, пише в.

...
Нов мъж в живота си има фолкпевицата Кали, пише в.
Коментари Харесай

Кали с нов мъж

Нов мъж в живота си има фолкпевицата Кали, написа в. "България Днес ".

Изпълнителката още веднъж се радва на мъжка милувка, откакто преди няколко месеца се раздели с Владимир, бащата на третото й дете. Разлъката им беше много шумна, а двамата скочиха един против различен в общественото пространство, като се чуха обвинявания за душевен тормоз и изневери.

Кали изрично отхвърля да разкрие с кого дели една постелка, като главните версии са две. Едната е, че с Владимир още веднъж са се събрали в името на децата и са не запомнили всяка взаимна несгода. Другата е, че фолкаджийката в действителност има връзка с 15 години по-младия от нея Анастас от Асеновград. Финансово обезпечения мъж беше спряган за новото гадже на Кали, само че по този начин и не беше доказана публично тази вест.

Кали разкри, че най-сетне е съумяла да си открадне малко време за себе си и за първи път това лято ще има време за отмора. Тя се насочи към плажовете на прилежаща Гърция, само че нейните наследници няма да са с нея.

"Синовете ми са при своите татковци сега, само че считам в края на лятото да отидем фамилно на някое хубаво място в Турция, с аквапарк ", разяснява фолкпевицата. Думите й провокираха ужас с кого е тя в южната ни съседка и дали не събира загар по плажовете в компанията на любимеца си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР